05 augustus 2006

Te kort

Vandaag was Evelien mee. Om op Lorens te letten, maar ook om te helpen met verbouwen natuurlijk!

Eline was druk met 'haar' deuren. Schuren plamuren en opnieuw schuren. Blij dat het mijn klusje niet is. Maar ze heeft gelukkig kundige helpers.

Voor de rest een beetje aangekakt. Niet echt opgeschoten. Dat komt vooral door de kleine hoekjes, puntjes op de i en andere afwerkdingen die nou eenmaal niet zo snel gaan als het grote werk. Maar ook dat moet gebeuren.

Twee loze electraleidingen, waar ik vanwege de lengte (pl, 25meter) al tijden tegenop zag, hebben we met veel pijn en moeite voorzien van draden. De eerste was door al die bochten een klus die alleen met geweld kon worden geklaard (met een gapende wond aan de hand als gevolg) en de andere ging best soepel. Totdat bleek dat de blauwe draad te kort was. Arg!!! Alles weer teruggetrokken en een nieuwe doos blauw aangekoppeld, je wilt dat immers geen tweede keer. Niet met blauw althans, want even later bleek dat ook de bruine draad te kort was, slechts een halve meter... (Uiteindelijk heb ik mijn frustraties maar op een van de jongere helpers afgereageerd)