01 juli 2006

laatste loodjes...

Deze week moest alles gereed komen voor de afwerkvloer. Volgens mij is dat gelukt (mocht mij nog wat te binnen schieten, dan is het nu te laat.
Woensdag heeft de installateur de vloerverwarmingverdeler geplaatst en de slangen gevuld met water en op druk gezet. Mocht er dan volgende week een stuk buis lek raken, dan wordt dat direct duidelijk en kan het ook meteen verholpen worden.

Vrijdag had ik hulp van Marit en Rhodé. Die laatste hielp voortreffelijk door rustig in de buggy te blijven zitten en geen keel op te zetten. De dag ervoor waren we in Orvelte naar houtkachels wezen kijken en wisten nu waar we op moesten letten voor het rookkanaal. Die hebben we nu alvast een mooi plekje toebedeeld en het houten regelwerk er knieftig omheen gefabriekt.

Zaterdag was een drukke dag met veel hulp en veel te doen. Netto resultaat van deze dag: er is een kookgedeelte in de hut geinstalleerd door Silvan en Joran; de volgelschroten zijn voor 80% onder de pannen (geschroefd) door Hielke en Jordi; binnen hebbeb Marit en ik alles gereed gemaakt voor de cement-dekvloer; en er zijn weer twee binnendeuren aan beide zijden geschuurd door Eline (nog 5 te gaan). En het gras is weer gemaaid!