21 februari 2006

Carport metselen

Gisteren en vandaag is de carport hoogstpersoonlijk uit de grond gemetseld. Dat wil zeggen: de blokken die straks niet in het zicht zitten. Het schoonmetselwerk laat ik maar aan de aannemer over.

Niek, Vincent en Stefan waren ook weer van de partij. Gelukkig moest er ook nog wat grond worden verzet, dus hup! in de graafmachine. We zijn inmiddels een heel team geworden, die eventueel voor uw metselklussen kan worden ingehuurd: specie draaien, draadje spannen, blokken aanvoeren en metselen maar. Kat in het bakkie.

Het staat trouwens nu erg vol rond het huis: de dakpannen, de dakplaten, 6 palets ytong en 4 palets steen zijn gisteren en vandaag geleverd. Meestal niet in de goede volgorde en ook niet op de goede plek, maar wat kun je daar aan doen als ze al om 6.30u spullen komen afleveren.?

De jongens van Heetebrij zijn ook voortvarend bezig geweest: Arjan en Jan hebben op niet-arbo-verantwoorde wijze een steiger op de verdiepingsvloer weten te fabrieken en bemoeien zich met het houtwerk aan de voorzijde. Onderwijl heeft Harrie zich gestort op de hanekammen. Het resultaat mag er wezen!